Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ledshine
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Spoturi LED - Standard / COB / COB+SMD / Exterior
Brand
Poturi LED Std/COB/COB+SMD/Exterior
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Compania LEDshine comercializeaza mai multe tipuri de spoturi, grupate in 4 categorii:

Standard: Lampa Spot LED incastrabila 'clasica', folosita cu preponderenta in segmentul rezidential si comercial, ca alternativa mult mai economica si fiabila la spoturile cu halogen.

COB: Lampa Spot incastrabila bazata pe noua tehnologie LED Chip on Board (COB), ideala pentru iluminarea generala sau de accent a produselor din magazine si supermarket-uri sau in birouri sau locuinte.

COB+SMD: O astfel de lampa spot imbina avantajele a doua tehnologii de productie LED: COB (Chip on Board) si SMD (Surface Mount Device). Lumina puternica, consumul redus si durata mare de viata sunt atribute care le recomanda pentru folosirea in segmentul comercial si de birouri.

Exterior: Asa cum se deduce si din categoria in care este listata, aceasta lampa spot combina toate avantajele unui spot LED obisnuit, cu posibilitatea amplasarii la exterior, datorita protectie IP44/IP65. Domeniul de utilizare este practic nelimitat, aceste lampi putand fi folosite atat la iluminarea fatadelor magazinelor, cafenelelor, hotelurilor, restaurantelor, cladirilor de birouri sau de locuit precum si in benzinarii, parcari sau hale industriale.
Din Gura in Gura